Alle producten van Studio Juulz shop je bij www.kado-blikken.nl

Over mij

Wat leuk dat je meer over mij wilt lezen. Mijn naam is  Irene, moeder van 2 kids (2010 en 2014) en  woon in Voorschoten.

 

Het begon allemaal een aantal jaren geleden met snoepjes  van 'snoepwinkel Het Stroopsoldaatje'. Echt waar... je leest het goed.

 

Snoepwinkel Het Stroopsoldaatje komt namelijk voort uit een lang gekoesterde droom! Een droom om een ouderwets snoepwinkeltje te beginnen. Zoals vroeger, op de hoek van de straat. Maar ja een leuk winkelpandje was (en is  nog steeds) geen optie en dus bedacht ik een andere vorm .... een flexibel snoepwinkeltje.

 

En zo ontstond 1 maart 2017 Snoepwinkel Het Stroopsoldaatje, ’t kleinste flexibele snoepwinkeltje.  De naam Het Stroopsoldaatje heb ik gekozen omdat stroopsoldaatjes een echte ouderwetse lekkernij van vroeger was.

 

In conceptstores huurde ik een aantal planken, tafel of zelfs een hele kast en zette deze dan helemaal vol met mooie zakjes met de allerlekkerste   Hollandse snoepjes van Vroeger en Nu. Ook nam ik deel aan lokale evenementen en wat leuk om dan de enthousiaste reacties te horen omdat ze het  'vergeten' snoep ineens weer terug zagen.  

 

Om mijn assortiment uit te breiden begon ik  mijn eigen snoep kado's  uit te werken en deze in de in mijn snoepkast te zetten. Ik begon heel voorzichtig met 3 verschillende kadoblikjes te maken die ik vulde met lekkers.  En weet je....... men vond ze geweldig! 

 

Ik ging steeds meer blikwikkels uitwerken en 1 januari 2019 nam ik de stap en opende mijn webshop www.kado-blikken.nl  . Ik dacht...als ik het nu niet doe zal ik nooit weten of het iets gaat worden. En nog steeds heb ik de webshop en loopt het superleuk. Mijn hoofd staat niet stil met het bedenken en uitwerken van leuke wikkels. Als ik een nieuw kadoblik heb bedacht zet ik deze online maar als dit niet aanslaat haal ik deze er zo weer af. Omdat ik alles zelf print  en snij heb ik geen grote voorraad wikkels . De opslag van blikjes is iets andere en die ging van 1 plastic box naar nu 3 ladeblokken (9 lades) en nog eens een aantal dozen met XL blikken. De zolder is nu  mijn werkstudio geworden.

 

Omdat ik het ontwerpen zo leuk vind ben ik mij steeds meer in grafische programma's  gaan verdiepen. Ik nu bedenk ik onder naam 'Studio Juulz' de leukste kaarten, bewaarbundels en posters maar ook logo's en visitekaartjes. Ik probeer wel net even anders dan anders te zijn. 

 

 Creatief bezig zijn en een blij gezicht daar ga ik voor!

Liefs Irene