Kaarten en Posters - Persoonlijk contact

Inspiratie blog: de leukste kaarten en posters


Betekenis en definitie van een verhuiskaart

gepubliceerd: 12 augustus 2023

Gewoon een leuk weetje de betekenis en definitie van VERHUISKAART

verhuiskaart - zelfstandig naamwoord
uitspraak: ver-huis-kaart

1. kaartje waarmee je laat weten dat je verhuisd bent >♢ ik heb al mijn vrienden een verhuiskaart gestuurd

Zelfstandig naamwoord: ver-huis-kaart
de verhuiskaart
de verhuiskaarten
het verhuiskaartje

Synoniemen: verhuisbericht

 

Op de pagina 'VERHUISKAARTEN'. vind je superleuke DIY schrijfbare en maatwerk verhuiskaarten.

Maar ben je op zoek naar een verhuiskaart op maat stuur dan een berichtje naar studiojuulz@outlook.nl en we denken samen het perfecte kaartje.


Verhuizen.... stuur jij dan een kaartje?

gepubliceerd: 26 juli 2023

Er zijn veel dingen waarop je moet letten als je gaat verhuizen. Eén daarvan is je familie en vrienden op te hoogte te brengen wat jou of jullie nieuwe adres is geworden.

Een verhuiskaart was vroeger een eenvoudige saaie correspondentie kaart waar je oude en nieuw adres stond geschreven. Studio Juulz heeft supergave kaartjes ontworpen om naar jouw of jullie familie, vrienden en kennissen te sturen. Op de achterkant heb je genoeg ruimte om persoonlijk de nieuwe adresgegevens te schrijven.

Echte post is toch veel leuker!

De verhuiskaarten vind je op de pagina 'VERHUISKAARTEN'.

Maar ben je op zoek naar een verhuiskaart op maat stuur dan een berichtje naar studiojuulz@outlook.nl en we denken samen het perfecte kaartje.


Je zoektocht naar hèt perfecte geboortekaartje!

gepubliceerd: 7 november 2022

Wat mooi en bijzonder.....jullie krijgen een kleintje. Je wilt natuurlijk een mooi en uniek geboortekaartje dat speciaal bij jullie past. Ik ga jullie daarbij helpen en neem je mee in je zoektocht naar het perfecte geboortekaartje. Ga je voor een tijdloos kaartje of een kaartje die speciaal naar jullie wens is ontworpen? Ga op je eigen gevoel af en hou het dicht bij jezelf!

 

Blijf zeker mijn blog volgen voor heel veel tips en mocht je ondertussen vragen hebben en met mij in contact willen komen dan kun je een berichtje sturen naar studiojuulz@outlook.nl